Är du vår nya revisorsassistent?

Om jobbet
Gillar du att vara en del av ett team och ha varierande och utmanande arbetsuppgifter? Är du flexibel och tycker om att jobba nära kunden? Då tror vi att du kommer trivas bra hos oss på Alingsås Revision.

Vi är en lokal byrå i centrala Alingsås och arbetar i huvudsak med revision, redovisning och konsultation för små och medelstora företag. Hos oss är samarbetsförmåga och ansvarskänsla viktiga egenskaper liksom att du är nyfiken och hänger med i aktuella branschfrågor. Vi som arbetsgivare uppmuntrar till ständig utveckling och vi både erbjuder och förväntar oss deltagande i ändamålsenliga vidareutbildningar. För oss är det viktigt att vi har en trevlig och inbjudande arbetsplats, där både medarbetare och kunder trivs.

Arbetsbeskrivning
Du kommer främst att arbeta med revision, men redovisning, bokslutsarbete och upprättande av deklarationer kommer också att förekomma. Hos oss får du en omväxlande tjänst där eget ansvar och samarbete med både kollegor och kunder är viktigt. Eftersom våra kunder ofta är småföretagare är det nödvändigt att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

Vi tror att du har en högskoleutbildning med inriktning revision och/eller redovisning och har som mål att arbeta som revisor. Erfarenhet från en liknande tjänst är meriterande. Vi ser gärna att du är på plats på kontoret i Alingsås den största delen av arbetsveckan, men det finns möjlighet att arbeta hemifrån. Tjänsten gäller heltid.

Kontoret ligger i en egen charmig fastighet bara någon minuts gångavstånd från tågstationen. Vi erbjuder även fri parkering.

Ansökan
Maila din ansökan till Tobias Moberg på e-post tobias@alirev.se.
Har du några frågor kring tjänsten når du Tobias på telefon 0322-67 07 45.

Vi önskar tillsätta tjänsten senast under hösten 2024, men urval och intervjuer görs löpande, så varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag.